Jo jag gillar snö…

… men jag har aldrig funderat på om jag vetkligen gillar det så här mycket? Jag har fått världens inflamation i vänster axel, som går från nacken ner över skulderbladet (något som är återkommande) det som är så fascinerande är att man allt som ofta springer med hundarna till fysioterap, simmar och styrketränar men vad gör man för sig själv? Jo träna gör jag, även om det inte blir jätte regelbundet, styrketräning och kondition. Men den här axeln måstge nog verkligen ha ett besök hos en ryggknäckare om den ska orka hänga med det här året.

Snön gör att det blir mindre träning och dåliga träningsmöjligheter utomhus, igår tog jag ut fåren från vår igensnöade hage och tränade flanker på vändplanen, duktig Plätt! Det märks att hon inte vallat på ett par veckor ordentligt, och hon var nog hur nöjd som helst som fick lite riktigt jobb. Så fort det kom bilar på vägen höll hon dom fint åt sidan. Man får vara kreativ i dom här snömängderna! dom andra stackarna får inte göra mycket dom, lite trix träning, promenader och simning. Det får duga för tillfället!

Planeringen för 2011 är inte riktigt klar ännu, idag tänkte jag kika ut lite tävlingar för våren, det gör att man får en spark i röven och tränar ordentligt. Vidar har flaggat för att han ska starta Bimbo i februari, elit satsning med gammelhaggan – here we come! Kul att kunna åka runt och tävla lite tillsammans, sällskap och träningspepp!

För övrigt så verkar inte den där lilla Quickie vilja börja löpa, hon pinkar hela tiden och visar många tecken på löp, men inget löp kommer… det är väl antagligen så, väntar man för mycket kan man få vänta ihjäl sig! Annat som händer på pumifronten är att jag nu i år kommer sitta med i en vallningskommite för SVK Fur och arbeta för officiella anlags och vallningsprov, för er som inte vet vad SVK Fur är så är det Svenska Klubben för Ungerska rashundar, det ska bli roligt att göra något för klubben och inom ett ämne man brinner lite extra för. Vi har ju haft många pumisar ute bland våra får, och ALLA har visat goda anlag och tänt på fåren förr eller senare. Nej nu ska jag leta ryggdoktor på nätet, träna flitigt! Utan träning kommer ingen framgång!

2 reaktioner på ”Jo jag gillar snö…”

Kommentarer är stängda.