Jönköping!

Min Outfit under HTM tävlingen
Min Outfit under HTM tävlingen

Japp nu är det dag åtta jag är typ döende… nja nästan iaf! Med feber och dunderförkylning åkte jag ner till till Jönköping för att ställa ut tre dagar och tävla Heelwork två dagar med Plätt. Jag är supernöjd med dagarna, trevligt sällskap och kanon resultat. Trist bara att man var lite hängig så det blev inga öl i solen eller sitta-uppe-kvällar för min del, det var bara sängen som gällde för hela slanten efter åtta timmar på utställningsplats per dag.

Vi skrapade ihop följande resultat i vänstervarvet på tre dagar

Csar:
1 BIR veteran med CK och 2:a bästa hane
1 BIM och BIR veteran, CK och bästa hane
1 2:a bästa hane med CK
Fan inte illa pinkat av en 13 årig hane att slå så många vackra och unga hanar, jag fick beröm varje dag över hur bra han är och i vilken super kondition trots sin ålder, det är guld värt!

 

Koala:
BIR valp med HP
2:a bästa valp med HP (slagen av sin syster Bezzie)
BIR valp med HP
Koala fick sån jäkla superkritik alla dagarna, hon är så löovande min unga tös, och hon showar verkligen i ringen!

Plättan tog hem 2:a placeringen både söndag och måndag i HTM klassen med ca 10-12 deltagare (inte helt säker på hur många det var), jag var mest nöjd med måndagens presstationer och jag var en mycket bättre hundförare på den tävlingen, jag hade bra uppvärmning, bra planering och vi var verkligen ett superteam! Vi vart slagna av Frida och Poppsan båda dagarna, grattis till er! Min vita vaniljdröm går från klarhet till klarhet, och jag ser fram emot en lång och framgångsrik tävlingskarriär, om hon kan presstera så här bra trots sina ringa 19 månader, vad kommer hon inte då göra när hon är 3-4 år gammal. Nu ska vi satsa på lite lydnad under sommaren och se om vi kan få till en elit uppflyttning innan året är slut, sen ska vi självklart göra ett kanonprogram till HUND 2010 (som numera kommer heta Stockholms hundmässa) Så jag är mer än nöjd med Plätt, mig själv och mina vackra pumisar, trägen vinner trots feber och förkylning. Men det får jag ju sota för nu när jag kommit hem och tar det lite lungt, då känner man hur man har misshandlat sin kropp!

9 reaktioner på ”Jönköping!”

 1. Härligt – you go girl!!
  Bra för affärerna att bli slagen av sin businesspartner! 😉

  Stort tack för en trevlig kväll igår!
  Nu ska vi träna på så ses vi i slutet av juli igen.

  Då ses vi i eliten till jul då! Faran är ju några år äldre – men det man inte vet… Och hon tror ju att hon är i Plätts ålder. 😉

  Kramar från oss

 2. Grattis grattis! Jätte roligt med allting 🙂 Tycker Plättan är en kalashund! 🙂 Och du är super duktig också, det är ju du som lär henne allting:) Csar är verkligen super fin. Man kan inte tro att han är så pass gammal som han faktiskt är. Kramar, krya på dig nu!

 3. carin med snobben

  Va lite rädd om dig själv också Som du bemöter dina fantastiska fyrfota kan du väl delvis bemöta dig själv D.V.S. med respekt ömhet och kärlek Du är värd det . Kram glad midsommar från oss.

Kommentarer är stängda.