Två BIR första dagen!

Koala BIR valp med HP, systern Bezzie HP Jippie Jippie jippe! Finaste Malan! Csar BIR veteteran, CK och 2:a bästa hane efter Gabor (som också vart BIR idag och BIG 3:a, grattis Eila!) Och BIM idag Solveigs Lova, grattis till er! Jag ställde även ut Koalas mamma ”Quickilina”, hon kom 2:a i öppenklassen utan CK idag, fast det som jag tyckte var lite udda var att domaren kryssat i Utmärkt och det fanns inget i kritiken som var dåligt… så om hon är utmärkt, varför inget CK? Det grämer mig att jag inte frågade på en gång, jaja… jag får göra det om jag kommer i den situationen igen…  frågar man inget får man ingenting veta & domaren dömer!

Ska också gratta Frida och Poppy som tävlade freestyle idag och vann!

Nu ska jag till drömmarnas land, är så jäkla trött och sliten! Ciao!

2 reaktioner på ”Två BIR första dagen!”

  1. Grattis till utställningsresultaten! Undrar dock.. Jag satt och kollade en del på freestylen. Kom inte Frida 2:a? De läste upp att Agnes vann?

  2. Om du kollar datumet Johanna ser du att jag skrivit om lördagen, och vad vitt jag vet så tävlade inte Agnes freestyle på lördagens officiella freestyletävling i stockholm…. Grattis också till Frida som vann Heelworken på Söndagen och vann både heelworken och freestylen på måndagen, vilken jäkla toppen – Poppy! I morgon tänkte jag blogga om mina egna prestationer med världens bästa Plätt!

Kommentarer är stängda.