Mot jönköping och feber

 Inte nog med den jäkla foten så har jag legat med feber sen i tisdagskväll och stackars Frida fick slutföra vårt vallningsläger helt själv, trist att jag inte kunde vara med men jag hade antagligen inte bidragit med något ändå, jag har legat och frusit, svettats och huttrat om vartannat, till råga på det drog jag på mig en förkylning och öroninflamation också, lagom härlig vecka det här. Det gör att man kommer efter med rätt mycket både hundträning planering och lite småfixande inför vår resa i morgon till Jönköping vi ska ner och ställa samt tävla lite hund, tur att min doktor gav mig super piller idag så jag förhoppningsvis håller mig på fötterna tills måndag kväll. Men jag hoppas på gott vin, trevligt sällskap, bra domare, vackra och lydiga hundar som pressterar…. lite sol på det skulle ju inte heller skada!

Inatt vidd 02.00 kommer Cathrine (Koalas uppfödare) ner hit tillsammans med Ida (som äger Koalas syster) dom sover här inatt och sen drar vi ner till Jönköping i morgon em, men innan det ska vi mysa lite i solen, klippa pumisar och promenera (ja och sen att jag ska packa och dammsuga bilen och packa mina tillhörigheter hör väl inte till den här mysiga idyllen?)

Och från det ena… Bimbo börjar bli så mycket bättre, tack ANNA! Nu hoppar hon in i bilen själv utan hjälp igen, och vår nästa behandling är om fyra veckor, Anna gör underverk med doggsen, ni som inte kollat igenom era jyckar GÖR DET! Det är inte värt att träna timme in och timme ut och ändå inte få hundarna att preesstera på topp pga av en fjantig skada/pålagring eller snedbelastning som går att åtgärda det gäller även unga hundar, kolla dom INNAN dom blir sabbade, näst på tur står Tira och Plätt, hons ka få gå igenom båda och se vem av dom som behöver gå före den andra, för det är inte gratis att behandla dom… men det är värt varenda krona ska ni veta! Kolla in Hundkuranten !

Trevlig helg på er, det ska vi ha, ajöss Tyresö och hej alla älskade hundvänner i detta avlånga land!

1 reaktion på ”Mot jönköping och feber”

Kommentarer är stängda.