Vallningsläger & ont i foten!

Nu har det varit så mycket att datan knappt varit påslagen, ni som följer mig via Facebook har fått lite fler uppdateringar om läget eftersom jag bloggat och uppdaterat min status en hel del via min nya Iphone.

Vårt vallningsläger drog igång i måndags, sex uunderbara deltagare och jätte mysiga hundar har vi nu fram tills torsdag. Tre timmar om dagen, alldeles lagom för att hundarna och förarna ska orka, och sen hinner det inte heller bli speciellt varmt. Men den som får jobba arslet av sig är Frida alias Sorken, jag mitt smarta arsle fick ett koppel runt högerbenet i lördags och på söndagen var min fot sjukt svullen och totalt blå… väntade tills måndag med att röntga för jag ville se om det skulle vända, men icke sa nicke.
In till Haninge Närakut och röntga foten efter vallningslägret (jag har agerat kommentator och första fika -flicka) men ingen fraktur, det är ett ligament som blivit trasigt (alltså en hederlig stukning), så det var bara att stödja på foten sa min doktor, en mycket bra diagnos tycker jag att få stödja på foten! Så lite piller, stödbandage och vila så är foten på bättringsvägen…. typiskt efterosm jag har sjukt mycket att göra den här veckan, ska klippa hundar, träna Plätt och hålla läger, öppenträning, privatlektion och valpkurser… men men jag hoppar fram efter bästa förmåga och jag har väldigt förståenden kursdeltgare, och ni som känner mig vet väl att det knappt finns något som stoppar min framfart. Om jag ska vara stilla när jag inte vill det själv får ni skjuta mig först!

Nu måste jag avsluta dagens blogg eftersom Bimbo ska få akupunktur, laserbehandling och se hur hennes skada läker… håll tummarna att det går frammåt!

Jo… glöm inte, ikväll är det öppenträning för er alla som vill träna lite hund, 18.30 på Hästängen! 80:- ingen föranmälan, välkomna!