Lite av varje…

Igår blev det ingen egen träning, men mer jobb. Jobbade på dagis från 06.30-17.00 hann precis hem och böt om, sen hade jag en privat lektion och två gruppkurser fram till 21.30, sen hem och slängde mig raklång i soffan, tryckte i mig korvstroganoff som världens finaste hade lagat och fick fotmassage (ibland ska man ha det bra), och sen vart det som vanligt ett gäng avsnitt av Greys Anatomy…. Så mina egna fick snällt stå över träning igår, sånna dagar blir det ibland.

Ikväll har jag en privatlektion sen ska lydnadsgruppen träffas och ikväll kör vi träningstävling, vi ska kolla av vart varje ekipage står så vi får nya riktmärken i träningen. Ett helt program utan belöningar och hjälper, annars blir det ingen träningstävling, så fort du har belönat har du brutit kedjan… och då får du inget kvitto på vart du igentligen står i träningen, ikväll ska jag själv också hinna med att spåra med Plätt och köra ett pass lydnad innan gruppen kommer ner.

Som ni ser så vart samtliga privatlektioner bokade på mindre än en dag, jag funderar på att lägga om mina dagar för att trycket är så stort på privatträning, så ni som är intresserade av privatträning kan väl maila mig så jag får en fingervisning om hur många vi pratar om, skriv även i mailet om du har möjlighet att träna dagtid eller endast kvällstid. Kvällstider är nämligen svårare för mig att få att gå ihop då jag har så många veckokurser för tillfället som rullar. Maila då på emma@k9world.se