Vila kan man göra i graven!

Japp, jag kommer antagligen inte vila ordentligt tills nån har lagt mig i en kista och grävt ner mig långt under marken..
Veckorna flyger fram, vi är redan på gång tre på valpkursen och vecka två på resterande kurser. Nu har jag äntligen (som Gert Fylking skulle sagt) lagt upp nya tider för privat träning, dom hittar du under fliken kurser och sen scrollar du längst ner på sidan, boka gör du genom att skicka ett mail till mig med önskad tid/tider. Även datum för öppenträningen ligger nu ute.

På lördag ska vi åka och titta på valpar, mer säger jag inte just nu. Och på söndag ska förhoppningsvis Koala gå MH, men vi är nu femte reserv, så det ser inte så just ut faktiskt… Är man inte ”stand by” söndag morgon så skulle det ju vara så typiskt att dom ringer in en och så är man inte hemma…

Är det nån som vet nått program man kan klippa ihop filmer i, Windows movie maker känns överdrivet B! och Vegas Pro käns som en oändlig historia att lära sig, nån som har något förslag?

2 reaktioner på ”Vila kan man göra i graven!”

Kommentarer är stängda.