Ny struktur på gång!

Håller för fullt på att fundera ut ett smart sätt att lägga upp veckorna på, som jag håller på nu orkar jag inte mycket längre. Räknade ut att jag jobbade 65 (!) timmar förra veckan och min sista lediga dag var 6:e augusti (tur att jag älskar mitt jobb)…. men i morgon är jag ledig och det ska bli skönt. Nästa vecka börjar en ny tjej jobba hos oss på dagiset, så jag kommer handleda henne ett par veckor innan jag ändrar min jobb struktur och kan finna lite andrum.

Igår hade vi träningstävling för lydnadsgruppen ”Team Ego Dog’s”, med blandade resultat, några av hanarna var störda av att Bimbo låg intill sidan en bit bort (som höglöper) men trägen vinner, träning och åter träning är det som gäller… för snygga tjejer kan det ju även finnas på plats under tävlingsdagen, det är en störning dom måste klara av, och det är svårt… men trägen vinner!
Jag pratade även om vanliga nybörjarfel dvs fel som föraren gör som drar ner poängen, onödiga poängavdrag när man tävlar lydnad, jag och Vidar kommer spela in en film som ska visas på lydnadslägret i september med dessa vanliga tabbar, men också vanliga ”belöningsmissar” som gör att man inte kommer framåt i sin träning. 

Men i helgen ska vi bara njuta av valpmys då jag ska åka och titta på en hane vi ev ska köpa in i kenneln. Spännande!  Vi ska även plocka svamp, träna hund och hoppas på sol! Jag tänker faktiskt inte ställa någon klocka i morgon… Ha en riktigt skön lördag, det ska vi ha!

3 reaktioner på ”Ny struktur på gång!”

Kommentarer är stängda.