Ni glömer väl inte öppenträningen i morgon!

Välkomna!
Välkomna!

 I morgon drar vi igång vår eftertraktade öppenträning, en öppenträning är en träning där alla sköter sin egen träning på sin egna nivå. Mellan varven kör jag eller Frida lite gemensamma övningar såsom platsliggning, inkallningsövningar etc. Mest fokus på varagslydnad men dom som kör tävlingslydnad kommer få tillfälle att bli komenderade antingen av mig och Frida eller av varandra, det finns även lite tid för frågor om din hund. Det krävs ingen föranmälan, det är bara att dyka upp om du känner för att träna lite hund i gott sällskap.

Vi startar 18.30 och håller på till 20.00, kostnaden är 80:- och betalas på plats (ta gärna med jämnja pengar). Nytt för i år är att vi har bytt plats, den nya platsen är ”Hästängen” det är ängen bakom Tyresö Ridskola (bakom utevolten för er som vet vart den ligger)

Vi hälsar alla som gått kurs/läger eller privatkurs välkomna på öppenträningarna! Vi hoppas på strålande sol, gott träningshumör och nya samt bekanta ansikten!

1 reaktion på ”Ni glömer väl inte öppenträningen i morgon!”

  1. Hej!
    Vi vill gärna komma, men vilka dagar är det? Är det bara Onsdagar eller även fler dagar i vackan? När är nästa tillfälle?

    Mvh Liza

Kommentarer är stängda.