Nu ska jag berätta…..

Nu tänkte jag faktiskt berätta vad jag och Frida har lagt mängder med tid på sen i Januari, vår efterlängtade Freestylebok! Vi har så länge fått höra – ”Varför skriver inte ni någon bok?”  ”Kan ni inte skriva en bok?”

Så jag tänkte jag att det var på tiden att slå slag i saken och göra en freestylebok på mitt eget sätt tillsammans med Frida, vi tog tjänstledigt hela Januari månad och nu har vi skrivit 2-3 dagar i veckan till och från när tid har funnits. Det är inte så lätt gott folk, två stenhårda viljor, olika tankar men ändå så många delade erfarenheter som ska bli en bok av Sveriges äldsta och mest erfarna freestyle utövare… det är ett kul men tufft projekt som ska bli så jäkla skönt att ro i land, jag är snabb men inte så uthållig – så att färdigställa det här projektet kommer bli en seger för mig! Tänk va…. att lilla jag skulle bli författare… inga dåliga arbetstitlar faktiskt – Emma Willblad – underhållare – författare  & lärare, inte illa pinkat av en trähäst som min biologilärare alltid sa om mig… 

Boken beräknas komma hösten 2010, jag hojtar till när det går att boka sitt ex av boken! Självklart kommer vi bjuda på mingel och champagne när boken ligger i våra händer! Glöm inte kolla brevlådan efter en inbjudan…

9 reaktioner på ”Nu ska jag berätta…..”

 1. Eva Sederholm

  Ha ha är ni verkligen Äldst!!! skämt och sido.. Fan vad kul för er och det kommer bli en stor efter frågan på den!! Jag vill ha bok och Skumpa… =))

  Lycka till och ta din Käpp häst och gallopera i mål !

 2. carin med snobben

  Va spännande vi ser fram emot ett releeseparty glöm inte snittarna,

  Kram

 3. Men Åh!
  Vad roligt, ser fram emot att få bläddra i er första bok ..
  Nu när ni är i rullning blir det säkert fler!
  Kram

 4. Pernilla & Bulten

  Yipeee!!!!!

  Jag har länge, länge undrat varför ni inte har skrivit en bok. Nu kommer den. Jag paxar 1:a exemplaret. Ha, ha, vad roligt. Grattis stargirls, ni är bäst.

  Kram.

  Pilla, Bulten & Gängan

  P.S. Jag ÄLSKAR skumpa. D.S.

 5. Superkul! Jag kommer på mingel och är också en skumpaälskare. Självklart kommer ett ex att hamna hemma hos mig åxå!

  Kram och ha en bra sommar tills vi ses igen!
  Karin och tjejerna

Kommentarer är stängda.