Nya kurser utlagda och MH på G!

Väldigt många mailar och har frågat om nya kursstarter, nu har jag lagt ut två nya kurser – en unghundskurs som är steget efter valpkurs för hundar mellan 7-12 månader samt en vardagslydnads kurs för hundar över 12 månader. Båda kurserna startar i Maj och går på måndagar på Tyresö Ridskola. För mer info och anmälan gå in på länken kurser. Först till kvarn som vanligt, platserna går åt som smör i solsken. Tänkte även passa på att fråga om intresse finns för öppen träning? I så fall lägger jag ut lite datum på kvällar framöver. Lämna i så fall en kommentar om du är sugen på öppen träning.

För er som har valpar ur Amazing kullen kan jag tala om att jag håller på att rigga med MH för kullen, vi siktar på september någon stans i stockholmsområdet, mer info kommer när datum och bana är spikat. Håll ut!

 

3 reaktioner på ”Nya kurser utlagda och MH på G!”

  1. carinmed snobben och yeba

    Som du vet är mina kvällar ofta bokade men om jag hittar en kväll jag kan då kommer jag så klart. Men det är ju inget att bygga öppenträning på.

Kommentarer är stängda.