Och mera TV

Och här kommer klippet från SVT… hahaha intervjun med mig hos Oprah hade jag kunnat göra bättre, liiite nervigt att stå där och prata i ärlighetens namn! Men mitt och Csars framträdande kan ingen ta ifrån oss, allt han gjorde var näst intill perfekt, tack älskade lilla hund för att du gjorde den här resan med mig! Det kommer vi bära med oss resten av våra liv!

Spola fram till 04:17 så kommer jag och Csar i morgon soffan! Nu ska jag sätta på mig stövlarna, regnjackan och åka och hålla i valpkurs, inte lika glammigt men nog så roligt! Trevlig kväll vänner!

5 reaktioner på ”Och mera TV”

  1. Äh, du var jätteduktig hos Oprah, vem som helst hade skitit på sig av att stå inför den världspubliken. Heja Emma och Csar, ni är bäst!

  2. Ni är så fina! Haha, vem skulle inte ha vart nervös av att bli intervjuad inför typ hela världen! Jag tycker du var jätte duktig!

Kommentarer är stängda.