Media kåt, jo man tackar!

Det ena ger det andra! Efter gårdagens TV framträdande ringde Aftonbladet mig och gjorde en intervju och i dagens Aftonbladet står det att jag som ENDA svensk besökt Oprahs program på sidan 17, rätt tungt ju!

Och i mailboxen fanns ett mail från ett produktionsbolag som ville att jag skulle hjölpa till med att casta en hund för en långfilm i USA. Sånt är alltid roligt!

Snart kommer Cosmopolitan och mitt hundtest ut, nu i butik är jag aktuell med Härliga Hund och reportaget från förra årets barnläger, jag har inte fått tag i den själv men ska göra ett litet seriöst försök idag tänkte jag.

På schemat för veckans fyra sista dagar står, egen hundträning för ny instruktör (som alltid är det spännande att få ta del av någon annans träningsfilosofi), valpbesiktning, träning med Helena och Bandit, leverera tre valpar och njuta av Vidars goda pajer… hörde rykten om att det skulle bli rabarberpaj och blåbärspaj, det skulle ju inte sitta helt fel!

Jag skulle verkligen vilja hålla liv i min facebook sida för kurserna, men det finns verkligen ingen tid, jag är glad att jag hinner blogga. Så nu tänkte jag höra om det finns intresse för någon (som gått mina kurser) och vet hur fejjan funkar att vara ansvarig för uppdateringar för sidan, ta foton på mina kurser etc. Som tack får du utbildningar för mig. Är det du jag söker? Maila mig då på emma@k9world.se

1 reaktion på ”Media kåt, jo man tackar!”

Kommentarer är stängda.