Tillbaka…

Ger dig vingar!
Ger dig vingar!

… japp nu har jag fått återfall, återfall i min gamla diet… redbull, cigg, snickers och kaffe! Funkar bra som ”on the go food” och ger snabb och bra energi, men man står sig inte speciellt bra en hel dag på det. Idag var jag nog nära på att dö i mobilstrålning, i morgon ska jag kolla på ett headset till mobben (att jag inte köpt något innan fattar jag inte) Mobilen är som fastklistrad mot kinden och idag har jag laddat den två gånger. Under tiden jag har pratat i telefonen med blivande jätte trevliga dagis och kurs kunder hann jag med lite annat också. Gick vi upp vi 07.00 i morse, Vidar hämtade släp i nacka, vi har kört soppor från lokalen till kretsloppcentralen. På sopcentralen hade jag radion i bilen på och alla bildörar öppna när vi slängde allt skit, när vi skulle åka igen var bilen död… haha bara en blondin gör på detta viset! Starthjälp av grabbarna på centralen och sen rullade vi igen, punka på släpet och diverse annat skoj hände också på vägen.

Ut till nacka käkade lunch med Vidar och pappa, lämnade släp och sen till centrum, handlade klickers och fika till valpkursen… ut till stallet och höll föreläsning för en jätte mysig grupp! Promenerat hundar två gånger idag och svarat på 100 mail… somnat på soffan med datan i knät och nu tänkte jag blogga innan vi säger tack och godnatt för idag!

Jag gjorde en film som visar hur bygget fortskrider i dagis/kurslokalen, men ljudet säckade så det känns inge kul att lägga ut, jag får helt enkelt göra en ny.. Är det någon som vet varför en del filmer blir så, att bilden kommer före ljudet och det ser ut som någon snabbspolat det jag komverterat? Kan ju nämna att vi ligger bra till, nu ska det ljudisoleras och vi ska börja förbereda för rastgården som ska byggas utanför dagis.

I morgon är det jag som ska köpa en skrivare till datan, åka och mysa med fåren, hålla två tävlingskurser i Hägersten, sätta mig med lite kontorsjobb och träna egna hundar. Nu blir det sängen så det äntligen kan få bli en ny dag…

1 reaktion på ”Tillbaka…”

Kommentarer är stängda.