Välkommen Debbie <3

Nu har våran tvåbenta prinsessa äntligen anlänt, det är väldigt lång leverans tid på tvåbenta valpar… Debbie anlände till världen den 2:a augusti klockan 11.05 på Södra BB, hon vägde 3 560 g och var 50 cm lång. Förlossningen gick väldigt bra men också väldigt utdragen. Nu känns det som att man blivit överkörd av ett tåg och det är nu jag också verkligen ser vilket fantastiskt nätvärk med människor jag har runt mig, mamma och pappa som passat hundar och hjälper till med allt mellan himmel och jord, Marion och Micke som passat Kalle och Plätt (som dessutom är under rehab) Stefan och Helena som fortfarande passar tant Bimbo, hela min personalstyrka på hunddagiset som driver runt verksamheten under tiden jag är mamma ledig, pappa Vidar ska vi inte tala om, han tar hand om bebis, renoverar nya huset och tar hand om hundar och får, är han släkt med stålmannen?

Sen finns det självklart många fler därute som stöttat och hjälpt till på många sätt, att vara omgiven av sånna här fantastiska människor gör mig så varm i hjärtat tack snälla för att ni finns där för oss! Tusen tack också för alla grattulationer i person, mail, SMS och Facebook!

 

10 reaktioner på ”Välkommen Debbie <3”

 1. Jättestort grattis till lilla söta flickan!!! Skönt att allt gick bra. Nu börjar en helt ny fas livet som man inte kan föreställa sig innan. Ha det allra bäst och lycka till på nya gården!

 2. Desirée & Rizzo

  Ett rungande GRATTIS och VOV till er alla! Önskar er all lycka på vägen genom livet!
  Desirée & Rizzo

 3. Christina Carlsson

  STORT GRATTIS EMMA TILL DEN LILLA SÖTA PRINSESSAN!!! Många kramar och lycka till!
  Christina och Nova

Kommentarer är stängda.