Vi väntar, och väntar och väntar…

Ja det är inte bara en bebis jag går och väntar på, det känns som att tiden står still just nu, vi väntar även på att flytta in på nya gården, jag väntar på att min hund ska kunna få träna och röra på sig normalt igen, och jag väntar på att jag själv ska bli rörligare. Just nu är allt bara en evig väntan… dagi in och dag ut.
Vi har fått nycklar till gården, så vi har börjat köra ut en hel del saker, men vi vill inte flytta ut förens vår tvåbenta valp har kikat ut. Men hundarna älskar att vara på Lännåker som gården kallas, där kan man springa, busa och valla får och lika glada varje gång blir dom när vi rullar in bilen på gårdsplanen. Lite roligt är det att vi kommer bo på Vallgatan!

Bagge två år till salu
Bagge två år till salu

Vill också lägga ut en liten notis här om att vi ska sälja våran bagge som är en renrasig finullsbagge på två år, brun i färgen och har lämnat alla färger. Han har betäckt två säsonger och lämnar många lamm, i snitt två lamm per tacka. Frisk, pigg och snäll. Vi kan också tänka oss att byta bagge med någon, och det behöver inte vara renrasigt vi byter emot, det går lika bra med någon korsning med finull i. Han säljes endast till dig med SE nummer.  Om du är intresserad av honom så maila mig då på emma@k9world.se eller ring mig på 0732001960 eller Vidar 0761890030