En bra träning!

När Vidar va hemma och vappade Tira passade jag på att träna egen hund igår efter att jag haft mina privatlektioner. Katrine kom ner till klubben och mötte upp oss, passade på att träna massvis med kommenderingsträning, språngmarscher (haha förstår inte varför jag ville träna just det), apporteringsdirrigering där jag bara belönade konskicken och aldrig skickade på apporterna,

Skickade på rutan och där överasskade vi Plätt genom att ställa en liten matskål med en go-bit bakom första konan, vilket jag aldrig har gjort förut, hon fick ögon stora som tefat! Va? Godis här? Till mig? okej, ja varför inte! Jaha, Tack som fan då!

Sen var jag duktig och bröt ner dumrutan, belönade lite sättanden och belönade stadgan med externbelöning i stå.
Bra upplägg, och roligt för Plätt, välplanerat är oftast kul!

Vårt kök
Vårt kök

Vi åt vår första vällagade middag igår i huset, utan köksbord dock… sen somande jag i soffan vid 20.00 och gick upp vid 05.30, jag blir helt slut av mörkret, är jag ensam? Känner mig nästan lite apatisk och orkeslös av mörkret och har en känsla av att jag vill gå i ide… det är ju mörkt dygnet runt, och tanken av att man ska klara av det här i över 6 månader gör mig inte piggare!

Tira är bättre idag, vi åkte in till kliniken igår, hon fick mer smärtis, sen mixade Vidar en ”rådjurs shake” till henne (på endast kokt rådjurskött, bara av att titta på den fick den mig nästan att spy, men det var bland det godaste sessan någonsin hade käkat sa hon, vill inte ge henne stora bitar nu när hon precis tagit bort tonsillerna också…. Igårkväll viftade hon på svansen när jag kom hem, och i morse hade hon inga problem med att kissa på en gång. Skönt, det verkar som om det värsta dygnet är förbi!

1 reaktion på ”En bra träning!”

Kommentarer är stängda.